Stationsstraat 80 - 9550 Herzele
Tel: 053 62 64 65053 62 64 65
Online afspraak maken?

Yin Yoga massage

Beauty & Relax Deborah - Yin Yoga massage

Naast oosterse massages bieden we u ook Yin Yoga massage in Herzele in ons instituut. De ideale manier om een soepeler lichaam te bekomen zonder krachtinspanning.

Wat is Yin Yoga massage?

Yin Yoga Massage is een sterk ondersteunende, therapeutische vorm van yoga, die één op één wordt beoefend met een yogatherapeut. Deze vorm van massage is uitermate geschikt voor mensen met onderrugklachten, maar heeft ook een sterk ontspannend effect voor bijvoorbeeld mensen met een hectisch leven die een rustmoment willen, die niet aan yoga durven te doen in groep, die zich niet lenig genoeg vinden, …

Hoe gaan we te werk?

Na een kort gesprek worden er Yin Yoga oefeningen uitgevoerd die aansluiten op uw doel of lichamelijke problemen. Deze oefeningen kunt u dan ook thuis verder onderhouden zodat u sneller vorderingen maakt en hierin groeit.

Doel?

Bij Yin Yoga Massage is ontspannen de basis en worden de belangrijkste spiergroepen in de benen, nek en rug gestretcht en behandeld door yogatherapeut Glenn van Beauty In Balance in Herzele, terwijl u zelf kunt ontspannen. Door deze ontspanning werkt men op de fascia (het bindweefsel) in het lichaam waardoor het lichaam soepeler, sterker en meer energie krijgt. Interesse of vragen of Yin Yoga massages? Neem even contact op via de contactpagina.

Tarief: 1u - € 60