Stationsstraat 80 - 9550 Herzele
Tel: 053 62 64 65053 62 64 65
Online afspraak maken?

Yin Yoga

Volledige herbronning, dat is waar Beauty In Balance voor staat. Ontdek hoe u uw levenskwaliteit aanzienlijk verbetert met enerzijds rebirthing en anderzijds Yin Yoga in Herzele in ons instituut.

Wat is Yin Yoga?

Yoga is een filosofie die u leert om lichaam en geest te beheersen, de innerlijke kracht in uzelf. In de yogafilosofie spreekt men van twee soorten yoga namelijk Yin & Yang. Dit is een zachtere vorm van yoga waarbij de klassieke yogahoudingen op een meer ontspannen manier worden uitgevoerd.

Het verschil tussen Yin en Yang

Yin Yoga werkt op de fascia (het bindweefsel) en is statisch. Terwijl Yang Yoga ritmisch is en werkt op de spieren en het bloed. Yang Yoga is zeker niet slecht want Yin kan niet zonder Yang en omgekeerd. Maar om een betere balans in het lichaam te krijgen, moet u het tegenovergestelde doen van wat uw lichaam te veel heeft. Aangezien alles binnen onze maatschappij draait rond Yang (presteren) moeten we het lichaam terug in evenwicht krijgen door aan Yin Yoga te doen. Yin yoga geeft u de tijd om elk aspect van uw lichaam te voelen.

Voordelen van Yin Yoga

Het effect van Yin Yoga is een soepeler en sterker lichaam met meer energie. Het is de perfecte aanvulling bij de yang-stijlen. De meridianen worden gestimuleerd en bereiden de organen en de geest voor op meditatie.

Workshops & retreats

Heeft u vragen betreffende workshops en/of retreats of wilt u Yin Yoga opnemen in uw organisatie, neem dan zeker contact op via de contactpagina.