Menu

Wie zijn wij?

Deborah De Naeyer

Hallo. Ik ben Deborah De Naeyer. Al ruim 18 jaar ben ik gepassioneerd bezig met huidverzorging en verbetering. Onze huid - ons grootste orgaan – verdient een gepaste en goede verzorging. We moeten hem beschermen tegen schadelijke invloeden zoals luchtvervuiling, koude en zonnestralen. Een goed verzorgde huid doet ons er beter en gezonder uitzien.

Om uw huid te verzorgen en eventuele problemen zoals huidveroudering, pigmentvlekken en onzuiverheden aan te pakken, werken we met het hoogwaardige merk !QMS.

Beauty in balance, daar draait het om, het innerlijke en het uiterlijke in balans brengen met elkaar. Omdat ook ons innerlijk welzijn invloed heeft op de gezondheid van onze huid – Stress is vaak de boosdoener bij huidveroudering of acné –  kan u bij ons ook terecht voor massages, ademhalingstechnieken en Yin Yoga workshops.

Lieve groet, Deborah.

 

Glenn Van Rijckeghem

Na jaren van materialistisch leven en constant presteren, op school, op het werk, in het sporten,… leerde ik via mijn vrouw Deborah de wereld van wellness en zelfzorg kennen. Mijn interesse was direct gewekt en ik ging stap voor stap op zoek naar mezelf en de essentie van het leven. Je Yin en Yang in evenwicht brengen, leren voelen en luisteren naar je lichaam (want elke klacht wil immers iets zeggen) kortom je leven in balans houden.

Na jarenlang zoekwerk naar de juiste technieken en manieren die écht verschil maken is mijn missie nu om anderen te helpen om hun hart te openen naar zichzelf en evenwicht in hun leven te laten vinden. Dat doe ik doormiddel van Rebirthing-Ademhalingswerk, Oosterse massages, en als Yin Yoga docent geef ik workshops en massages en blijf ik me verder verdiepen in deze materie.

Namasté, Glenn.

Back to Top