Stationsstraat 80 - 9550 Herzele
Tel: 053 62 64 65053 62 64 65
Online afspraak maken?

Beauty In Balance is een schoonheidsinstituut in Herzele onder leiding van schoonheidsspecialiste Deborah De Naeyer. In ons schoonheidssalon krijgt uw huid alle nood en aandacht die ze nodig heeft. Je krijgt een optimale verzorging passend bij uw specifieke noden en wensen.

Gespecialiseerd in huidverbetering

In ons schoonheidsinstituut richten we ons in de eerste plaats op het behandelen van huidproblemen. We maken gebruik van !QMS huidverbetering, een hoogwaardige productlijn met maar liefst 82% actief werkende stoffen en huididentiek collageen. We voegen dus met andere woorden toe waaraan uw huid een tekort heeft. Een goed verzorgde huid laat u immers stralen, en geeft uw zelfvertrouwen meteen een flinke boost. Verder kunt u ook bij Beauty In Balance terecht voor innerlijke en uiterlijke verzorging van je lichaam via het Belgische merk Rainpharma en dit op een natuurlijke wijze.

Wie is Deborah?

Schoonheidsspecialiste Deborah De Naeyer is al ruim 19 jaar gepassioneerd bezig met huidverzorging en -verbetering. Haar missie vertrekt vanuit een gezonde en stralende huid voor iedereen. Onze huid, tevens ons grootste orgaan, verdient een gepaste en goede verzorging. We moeten onze huid beschermen tegen schadelijke invloeden zoals luchtvervuiling, koude en zonnestralen en dit zowel innerlijk als uiterlijk. Om uw huid te verzorgen en eventuele problemen zoals huidveroudering, pigmentvlekken en onzuiverheden aan te pakken, werken we met het hoogwaardige merk !QMS en Rainpharma.

Beauty in balance, daar draait het om, het innerlijke en het uiterlijke in balans brengen met elkaar. Omdat ook ons innerlijk welzijn invloed heeft op de gezondheid van onze huid – stress is vaak de boosdoener bij huidveroudering of acne –  kan u bij ons ook terecht voor massages, ademhalingstechnieken en Yin Yoga workshops.

Vragen of een afspraak maken? Neem dan zeker even contact op. We horen het graag.

Nieuwsbrief

Schrijf u dan hier in op onze nieuwsbrief.

Webshop

In onze webshop bieden we u tal van hoogwaardige producten om uw behandeling thuis verder te zetten. Van producten voor huidverbetering tot geschenkbonnen.