Stationsstraat 80 - 9550 Herzele
Tel: 053 62 64 65053 62 64 65
Online afspraak maken?

Rebirthing

Wie graag wil werken aan zijn of haar ademhalingstechniek is aan het juiste adres bij Beauty In Balance voor rebirthing in Herzele. Lees hier alles over deze techniek en ontdek wat wij voor u kunnen doen.

Beauty In Balance - Rebirthing

Wat is rebirthing-ademwerk?

Rebirthing-ademwerk is een bewustwordingsmethode waarbij de ademhaling centraal staat. Tijdens de sessie wordt er op een ontspannen manier geademd. De inademing en de uitademing volgen elkaar zonder pauzes te laten. Deze verbonden vorm van ademhaling zorgt voor een dieper, intenser ervaren van het hier en nu. Op die manier kunnen lichaam en geest terug samensmelten. Verborgen pijn of angst worden losgemaakt en krijgen een plaats in het dagelijkse leven. Rebirthing-ademwerk kan ook het contact herstellen met zelfvertrouwen, levenslust en liefde.

Voor wie is rebirthing-ademwerk?

De meeste mensen beginnen interesse in de therapie te krijgen op het moment dat ze hun leven onbevredigend gaan vinden. Ze vinden geen voldoening meer in naar buiten gerichte activiteiten of bezittingen, maar zijn op zoek naar de essentiële dingen van het leven die zelf vreugde uitstralen. Rebirhting van Beauty In Balance in Herzele kan dan zinvol zijn als u meer ruimte wilt geven aan vrijheid, levenslust en plezier in uw leven, de kwaliteit van uw leven wilt verbeteren, en een nieuwe start wilt maken in uw leven.

Beauty In Balance - Rebirthing

Anonieme reacties

Reactie 1: Met een klein hart begon ik aan ademtherapie… Het werd ECHT een verademing. Onverwerkte zaken uit het verleden kwamen tijdens de sessies naar boven en werden aangepakt.

Reactie 2: Een ware confrontatie met MEZELF, maar ik kwam er zoveel sterker uit! Het mooie eraan is dat ik naarmate de sessies vorderden sterker in het leven ging staan, maar vooral sterker in mijn eigen zijn. Doordat u dingen uit het verleden gaat beleven in een ademsessie, geraakt u ook vooruit in bepaalde denkpatronen. Elke dag is nu een geschenk, een kans om te groeien.

Reactie 3: Bedankt om mij opnieuw het mooie in het leven, de mensen te laten zien. Steeds kon ik mezelf zijn, eenvoudig en eerlijk.

Reactie 4: Bedankt om me opnieuw bewust te leren ademen, bewust te leren leven met het heden,… om me opnieuw op adem te leren komen! Maar wat ik vooral ontdekt heb: mijn adem is mijn beste vriend!

Reactie 5: De eerste dag na de eerste sessie voelde ik me zo rustig en had ik ook meer gevoel in mijn voeten. Een gedichtje gezet over de ademhalingssessie op Dichterskring: Soul breathing - op open zee heb ik schoon schip gemaakt, obstakels overboort gegooid om in verschoonde werkelijkheid verder te gaan zeilen.

Tarieven

Intakegesprek 45 minuten € 25
Individuele sessies 2u € 80/sessie

Interessante links

rebirthing-info.nl
ademhalen.com

Wenst u graag een afspraak? Neem dan zeker even contact op.