Kennismakingsbehandeling

Deze behandeling laat je de werking van Rainpharma voor het eerst ervaren en omvat een uitgebreide huidanalyse, een eerste behandeling met focus op huidverbetering én persoonlijk advies over hoe je thuis verder aan de slag kunt. Stap buiten met prachtige glowy skin.

€ 65

Boost your skin

Deze behandeling stemmen we perfect af op jouw noden en behoeftes. Of je nu een huidprobleem hebt of gewoon die mooie glow wil, met RainPharma zit je goed. Dankzij de kracht van essentiële oliën voel je je nadien ontspannen en licht.

€ 75

Intensieve huidkuur

Je gedurende twee maanden extra in de watten leggen, dat is de bedoeling van de huidkuur van RainPharma. Gedurende acht weken kom je elke week of eens om de twee weken – als je het iets minder intensief wil – langs voor een behandeling. De kuur werkt opbouwend, verbetert de huid merkbaar en ontspant lichaam en geest. Want samen nemen we ook je levensstijl onder de loep en geven we dus ook je binnenkant een boost. De kuur is een combinatie van salonbehandelingen, producten voor thuis en ook aangepaste voedingssupplementen.  

€ 65 per behandeling indein kuur van 8 behandelingen
€ 70 per behandeling indien kuur van 4 behandelingen 

Extra rugmassage

Wie ontspannen is, straalt dat uit. Daarom kan je bij elke gelaatsverzorging een rugmassage boeken als zalige extra.

€ 30