Stationsstraat 80 - 9550 Herzele
Tel: 053 62 64 65053 62 64 65
Online afspraak maken?

Meer expressie dankzij permanente make-up

Vaak wordt onderschat hoe belangrijk de wenkbrauwen zijn voor onze uitstraling en schoonheid. Wist u dat er zelfs boeken bestaan over de schoonheid van de wenkbrauw? Never underestimate the power of an eybrow!

Semi permanente make-up

Zelf heb ik lang ongelijke wenkbrauwen gehad. Enkele jaren geleden heb ik ze laten tatoeëren en was verrast over de openere blik die daarmee gecreëerd werd. Ondertussen is deze techniek veel veranderd en verbeterd waarbij het effect nog veel natuurlijker oogt. Met de passie om u perfecte wenkbrauwen te geven heb ik de opleiding "Powderbrows" gevolgd. "Powderbrows" is een schaduwtechniek waarbij op een subtiele wijze pigment wordt aangebracht waardoor het lijkt alsof u uw wenkbrauw met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Maar in werkelijkheid is het semi permanente make-up door middel van een machinale nano naald.

Maak een afspraak voor uw behandeling

Heeft u bijna geen of onregelmatige wenkbrauwen? Bent u het beu om uw wenkbrauwen steeds bij te werken? Of wil u graag uw gelaat meer expressie geven? Dan zijn 'Powderbrows' te Herzele echt iets voor u. Samen bespreken we de juiste vorm en kleur voor uw gelaat. Deze worden eerst getekend met een potlood waardoor u vooraf de vorm reeds kan zien. Na de eerste sessie vervaagd de kleur tot 70%. Een bijwerking is noodzakelijk na 6 weken, nadien heeft u een mooi, afgewerkt, perfect resultaat. Het tarief bedraagt €350, inclusief bijwerking.