Stationsstraat 80 - 9550 Herzele
Tel: 053 62 64 65053 62 64 65
Online afspraak maken?

Oosterse massage

Voor een traditionele oosterse massage in Herzele kunt u terecht bij Beauty In Balance. Kom op deze pagina meer te weten over deze eeuwenoude techniek voor het bereiken van innerlijke rust en ontspanning. 

Beauty & Relax Deborah - Oosterse massage

Wat is een traditionele oosterse massage?

Een traditionele oosterse massage is gebaseerd op het systeem van de tien energielijnen, Sen Sib genaamd. De energielijnen kunnen alle innerlijke effecten produceren door stimulatie van uitwendige punten op het lichaam (drukpuntmassage). 

Het verloopt een oosterse massage?

Een traditionele oosterse massage is een combinatie van rustige opeenvolgende bewegingen en stretchings, een soort yoga maar dan passief. De ligamenten manipulatie en perifere stimulatie losser gemaakt en geopend. De spieren worden gerekt, de vitaliteit neemt toe en er wordt een diepe staat van rust bereikt. Dit alles gebeurt in losse gemakkelijke kledij op een mat die op de vloer ligt.

Wat doet de massage met u?

De massage ontspant, verfrist en maakt u vitaal. Door op de energiebanen in het lichaam te werken hebben heel wat mensen met rugklachten baat bij deze massage. De rug, nek en schouders, waar veel westerlingen last van hebben, kunnen behandeld worden in meerdere posities. De traditionele oosterse massage behandelt het volledige lichaam. De rekbewegingen openen de energiebanen van het lichaam waardoor de flexibiliteit toeneemt. Op die manier wordt het lichaam van spanningen verlost. 

Beauty & Relax Deborah - Oosterse massage

Welke effect heeft deze massage op uw lichaam?

  • Bloedsomloop: betere circulatie en verstoppingen worden vermeden (ideaal voor mensen met zware benen en slechte bloedsomloop)
  • Spierstelsel: de spanning in de spieren vermindert(ideaal voor mensen die zich moeilijk kunnen ontspannen)
  • Zenuwstelsel: wordt gestimuleerd en de activiteit verhoogd (ideaal voor mensen die zich moe en wat down voelen)
  • Ademhaling: wordt dieper en rustiger naarmate de massage vordert
  • Spijsvertering: de werking van de darmen vergroot (bij mensen die verveeld zitten met een constipatiegevoel, wordt de darmtransit geactiveerd)
  • Huid: de circulatie neemt toe en de huid krijgt meer zuurstof waardoor littekens verkleinen

Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken voor uw oosterse massage in Herzele? Neem dan zeker contact op via de contactpagina.

Tarieven

Benen, rug, nek en schouders 1u € 55
Benen, rug, nek en schouders, rug zijdelings of armen of buik 1u30 € 75
Benen, armen, rug zijdelings, rug, nek en schouders, buik 2u € 100