!QMS MEDICOSMETICS

Deborah van Beauty in Balance werkt al jaren met dit baanbrekende merk ontwikkeld door een Duitse chirurg en biochemicus. De producten van !QMS zitten barstensvol actieve werkstoffen zoals lichaamseigen collageen en hoogwaardige fruitzuren. De producten werken actief verjongend, verstevigend en verbeterend.

!QMS Medicosmetics zorgt voor een perfecte vocht- en vetbalans, een stevige huid en minder imperfecties zoals acne, rimpels en pigmentvlekken. Met !QMS Medicosmetics kan je de klok zonder meer terugdraaien. Maar het merk werkt ook preventief en beschermend. Want wist je dat de huid al vanaf de leeftijd van 27 jaar minder collageen aanmaakt?

RAINPHARMA

Daarnaast kan je bij Deborah ook terecht voor de gelaatsbehandelingen en producten van het op en top Belgische RainPharma. Dat huidverzorgingsmerk is veilig voor elk huidtype en optimaal verzorgend. In de tubes en flacons van RainPharma zijn geen sulfaten, parabenen, minerale oliën, synthetische kleurstoffen of parfums te vinden.

RainPharma past perfect bij de filosofie van Beauty in Balance, omdat het merk ook op de binnenkant inwerkt met een reeks voedingssupplementen en shakes. Bij Beauty in Balance geven we je advies op maat.

Zin in een kennismakingsbehandeling? Boek dan hier je afspraak.
Wil je graag een woordje uitleg over onze producten? Geef ons een seintje en we spreken een moment af waarop je kunt komen snuisteren, voelen en ervaren.