Stationsstraat 80 - 9550 Herzele
Tel: 053 62 64 65053 62 64 65
Online afspraak maken?

Eventjes helemaal ontstressen en weg van de alledaagse spanning? Bij Beauty In Balance focussen we ons op totale ontspanning en innerlijke rust te Herzele. Van massages tot ontspanningstechnieken en workshops, in ons instituut staat herbronning op nummer één.

Tijd maken voor uzelf

Uw innerlijke rust vinden, begint met tijd maken voor uzelf en luisteren naar de noden van uw lichaam. Als professional in yoga-technieken kan Glenn van Beauty In Balance in Herzele u daarbij helpen. Van ontspannende massages, ademhalingstechnieken en rebirthing, tot yin yoga voor een gezonde geest in een gezond lichaam.

Wie is Glenn?

Na jaren van materialistisch leven en constant presteren, op school, op het werk, in het sporten, … leerde Glenn via zijn vrouw Deborah de wereld van wellness en zelfzorg kennen. Zijn interesse was meteen gewekt en stap voor stap ging hij op zoek naar zichzelf en de essentie van het leven. Yin en Yang in evenwicht brengen, leren voelen en luisteren naar uw lichaam (want elke klacht wil immers iets zeggen), kortom uw leven in balans houden.

Na jarenlang zoekwerk naar de juiste technieken en manieren die écht verschil maken is zijn missie nu om anderen te helpen om hun hart te openen naar zichzelf en evenwicht in hun leven te laten vinden. Dat doet Glenn door middel van rebirthing-ademhalingswerk en oosterse massages. Als Yin Yoga docent geeft hij bovendien ook workshops en blijft hij zich verder verdiepen in deze materie.

Meer informatie of een afspraak maken? Neem dan zeker even contact op. We helpen u graag verder.

Nieuwsbrief

Schrijf u dan hier in op onze nieuwsbrief.

Webshop

In onze webshop bieden we u tal van hoogwaardige producten om uw behandeling thuis verder te zetten. Van producten voor huidverbetering tot geschenkbonnen.