balance by Glenn

Yin yoga

Yin yoga is een zachtere yogavorm, waarbij je een klassieke asana of yogahouding op een ontspannen manier uitvoert en langer aanhoudt. Het trage tempo nodigt je uit om naar binnen te kijken en het hoofd te bieden aan de drukte van alledag. Yin yoga werkt vooral op het bindweefsel of de fascia en maakt je lichaam sterker, soepeler en energieker. Beauty in Balance biedt yogaworkshops aan in groep: reeksen van tien lessen, in het voorjaar of najaar. Daarnaast kan je bij Glenn ook terecht voor een-op-een yoga op maat. Ook yin yoga op verplaatsing behoort tot de mogelijkheden: in je bedrijf, bij je thuis, noem maar op. Voor een totale reset organiseert Beauty in Balance dan weer een jaarlijkse yogareis.

€ 150 voor workshop van 10 lessen van 1,5 uur.
€ 60 voor een-op-een yogasessie van 1 uur.

Traditionele Oosterse massage

Een traditionele Oosterse massage is een drukpuntmassage met stretching. De massage werkt op de energiebanen van het lichaam en verloopt volgens een vast patroon. De massage helpt bij allerlei pijnklachten, maar is ook een efficiënte preventieve behandeling. Glenn geeft massages van één, anderhalf of twee uur. Goed om weten: de massage gebeurt met kleding aan.

Van € 55 voor 1u tot € 100 voor 2u.

Rebirthing

Rebirthing is een bewustwordingstherapie die je helpt terugkeren naar je natuurlijke ademhaling. Door bewuster te ademen zijn je ervaringen dieper, intenser en vervullender en ga je terug naar de essentie. Door middel van actieve ademhalingstherapie, evocatieve muziek en een voor- en nagesprek leer je alle ballast los te laten en een nieuwe start te maken. Ideaal voor wie lichamelijke of geestelijke spanningen voelt, meer levenskwaliteit wil, opnieuw wil beginnen…

€ 80 voor sessie van 2 uur.
€ 25 voor eenmalig intakegesprek (in mindering gebracht bij laatste sessie).

Contacteer ons vrijblijvend Inschrijven nieuwsbrief