Menu

!QMS Medicosmetics: Quick Medical Skin formula

Algea applicationWie heeft !QMS Medicosmetics ontwikkeld?

!QMS Medicosmetics is ontwikkeld door de Duitse arts Dr. med Erich Schulte die zich gespecialiseerd heeft in reconstructieve plastische chirurgie. Zijn wens om slechthelende en misvormde huid een kans te geven leidde tot vergaande onderzoeken waarbij hij verbluffende resultaten behaalde. Deze onderzoeken en resultaten heeft hij gebruikt om een methode te ontwikkelen voor het verjongen van de huid.

Wat is !QMS Medicosmetics?

!QMS Medicosmetics is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer “op te vullen” met huideigen collageen waardoor we het verouderingsproces gaan vertragen en tegelijkertijd de huid gaan verjongen. Uw huid krijgt haar jeugdigheid terug.

Wat doet collageen?

Oxygen application

Collageen is een eiwitproteïne die ons hele lichaam samenhoudt. Zonder collageen zouden we samenklappen als een natte handdoek. Collageen is de belangrijkste factor om de huid jong te houden, daarom is het belangrijk om hulp van buitenaf te bieden. Tot ongeveer 27 jaar maken we veel collageen aan, maar na 27 jaar daalt de aanmaak als gevolg van het roken, de stress, te weinig vitamine C.

Dit zorgt ervoor dat onze collageenvezels broos worden. Naarmate we ouder worden maken we ook steeds minder collageen aan. Dr. E. Schulte heeft een manier ontwikkeld waarmee collageen gesplitst kan worden, diep in onze huid kan doordringen en zich daardoor met vocht bindt.
Deze houdt de huid fris en elastisch.

!QMS Medicosmetics

Voor en na

Collageen wordt gebruikt om de huidstructuur duidelijk te verbeteren en rimpels te verminderen, na één behandeling zie u al een duidelijk verschil. De behandeling thuis is echter zeer belangrijk en geeft een spectaculaire verbetering.

Bij Beauty & Relax Deborah kunt u terecht voor verschillende behandelingen met de !QMS producten. Neem dus zeker contact op via de contactpagina indien u geïnteresseerd bent in één van de therapieën. Deborah geeft u dan met plezier meer informatie. 

Behandelingen zijn mogelijk vanaf €65.

Specificaties voor en na foto: Resultaat na ongeveer een jaar !QMS Classic set, Sport active en 24h Cream met elke 6 weken een !QMS behandeling.
Foto: Ine Waarts HuidXpert

Enkele interessante links

http://eurotrade-cosmetics.eu/

 

Back to Top