Kennismakingsbehandeling

Deze behandeling laat je de werking van !QMS Medicosmetics voor het eerst ervaren en omvat een uitgebreide huidanalyse, een eerste behandeling met focus op huidverbetering en anti-aging én persoonlijk advies over hoe je thuis verder aan de slag kunt. Stap buiten met prachtige glowy skin.

€ 65

Neo-tissudermie met zuurstof

Een behandeling die het weefsel vernieuwt en de huid in balans brengt. De verzorging is ideaal voor een gestreste huid en is doeltreffend tegen rimpels en huidveroudering. Door zuurstof toe te voegen aan de behandeling worden de doorbloeding en celvernieuwing extra gestimuleerd. Het resultaat? Een soepele, frisse en zachte huid, fijnere poriën en vervaagde rimpels.

€ 97,50

SK Alpha

Dit is de perfect detoxbehandeling voor de huid. De doorbloeding wordt geactiveerd, afvalstoffen worden afgevoerd en dode huidcellen verwijderd. Dat zorgt ervoor dat onzuiverheden en acne verminderen en dat de huid weer gaat stralen. De ideale stimulerende verzorging!

€ 95

Lip Line Corrector

Deze intensieve behandeling vervaagt de kleine rimpeltjes rond de bovenlip die ontstaan door bv. gelaatsuitdrukkingen, gewichtsverlies of gewoon het natuurlijke verouderingsproces. !QMS heeft een product ontwikkeld dat de bovenliprimpels vermindert en de lipcontour definieert. Deze behandeling strijkt glad en voorkomt de vorming van nieuwe rimpels.

€ 125

Skin Tone Delight

Deze behandeling heeft het gemunt op pigment- en ouderdomsvlekken. Met een speciaal serum wordt het pigment in de huid beter geregeld, waardoor je gezicht gaat stralen en pigmentvorming vermindert. Leuk extraatje is dat met de behandeling ook de huidspanning verbetert.

€ 125 

Intensieve huidkuur

Je gedurende twee maanden extra in de watten leggen, dat is de bedoeling van de huidkuur van !QMS Medicosmetics. Gedurende acht weken kom je elke week of eens om de twee weken – als je het iets minder intensief wil – langs voor een behandeling. De kuur werkt opbouwend, verbetert de huid merkbaar en ontspant lichaam en geest. Want samen nemen we ook je levensstijl onder de loep en geven we dus ook je binnenkant een boost. De kuur is een combinatie van salonbehandelingen, producten voor thuis en ook aangepaste voedingssupplementen.  

€ 70 per behandeling indein kuur van 8 behandelingen
€ 75 per behandeling indien kuur van 4 behandelingen 

Extra rugmassage

Wie ontspannen is, straalt dat uit. Daarom kan je bij elke gelaatsverzorging een rugmassage boeken als zalige extra.

€ 30